افتتاح بوستان مادر و کودک در منطقه ۱۵
شهردار منطقه ۱۵ گفت: بوستان مادر و کودک در منطقه ۱۵ با هدف آسایش و رفاه حال مادران و کودکان فردا در ناحيه ۴ افتتاح مي شود. به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، سید مهدی صباغ گفت: نخستین بوستان مادر و کودک در منطقه ۱۵ به مساحت ۵ هزار و ۱۰۰ متر مربع به
شهردار منطقه ۱۵ گفت: بوستان مادر و کودک در منطقه ۱۵ با هدف آسایش و رفاه حال مادران و کودکان فردا در ناحيه ۴ افتتاح مي شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، سید مهدی صباغ گفت: نخستین بوستان مادر و کودک در منطقه ۱۵ به مساحت ۵ هزار و ۱۰۰ متر مربع به منظور آسایش و رفاه حال شهروندان و اهميت نقش مادران در رشد و تعالي فرزندانشان در فضاهاي شهري با هدف تهران شهر دوستدار كودك در محله مشيريه به ارزش ۳۷ ميليارد ريال احداث شد.
او در ادامه به تشريح اقدامات انجام شده در اين پروژه اشاره کرد و گفت: احداث ساختمان مرکزي به مساحت۶۴ مترمربع جهت اتاق بازي و نگهداري کودک، سرويس بهداشتي و آشپزخانه ، احداث معابر و مناسب سازي محوطه مجموعه های بازی، اجراي تاسيسات و نرده کشي محوطه بوستان انجام شده است.
صباغ با اشاره به اينکه فضای داخلی ساختمان مرکزي به سيستم گرمايشي، سرمايشي و نمايشي و نيز وسایل بازی کودکان تجهیز شده است، ادامه داد: در محوطه بوستان چند نوع وسايل بازي استاندارد کودک، زمين هاي ميني فوتبال، ميني واليبال، ميني بسکتبال و المان و مبلمان هاي شهري چون صندلي، سطل زباله و نمادهاي کودک قرار گرفته است.
شهردار منطقه از اجراي عملیات خاکبرداری به حجم ۵۸۳ مترمکعب و خاکریزی به حجم ۱۷۵۰ مترمکعب در اين بوستان خبر داد و گفت: ۱۱۰ اصله درخت زبان گنجشک، ۲۰ اصله درخت زیتون تلخ ، ۱۶۰ اصله کامیس پاریس، ۲۵۰ بوته رز و ۲۷۰ بوته پیچ امین الدوله در محوطه اين بوستان غرس شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : ۰ در انتظار بررسی : ۰ انتشار یافته : ۰