تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۵
کد خبر : ۱۵۸۴۳

مدیر و کارشناس نمونه بیمه آسیا در بیست و نهمین همایش ملی بیمه و توسعه معرفی شدند

مدیربیمه های شخص ثالث اتومبیل و همچنین آکچوئر بیمه های اموال و کارشناس مدیریت ریسک بیمه آسیا به عنوان مدیر و کارشناس نمونه در بیست و نهمین همایش ملی و دهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه معرفی شدند. در بیست و نهمین همایش ملی بیمه و توسعه و دهمین همایش بین المللی ، از

مدیر و کارشناس نمونه بیمه آسیا در بیست و نهمین همایش ملی بیمه و توسعه معرفی شدند

مدیربیمه های شخص ثالث اتومبیل و همچنین آکچوئر بیمه های اموال و کارشناس مدیریت ریسک بیمه آسیا به عنوان مدیر و کارشناس نمونه در بیست و نهمین همایش ملی و دهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه معرفی شدند.

در بیست و نهمین همایش ملی بیمه و توسعه و دهمین همایش بین المللی ، از سید محمد تقی فضل هاشمی، مدیربیمه های شخص ثالث و حوادث راننده اتومبیل و زهرا گودرزی، آکچوئری بیمه های اموال و کارشناس مدیریت ریسک و بهبود فرآیندها، با حضور رئیس کل بیمه مرکزی، دبیرکل سندیکای بیمه‌گران، رئیس پژوهشکده بیمه، مدیران عامل شرکت های بیمه و مدیران ارشد صنعت بیمه کشور به عنوان مدیر و کارشناس نمونه صنعت بیمه با اهدای لوح، تقدیر شد.

بنابر این گزارش، در چهارمین دوره انتخاب مدیران و کارکنان شایسته صنعت بیمه، ۲۴ مدیر و کارشناس نمونه صنعت بیمه معرفی و با اهدای لوح و تندیس، از خدماتشان قدردانی شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : ۰ در انتظار بررسی : ۰ انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.