تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
کد خبر : ۱۷۰۶۸

دیدار مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران با رئیس سازمان صمت استان یزد

مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران در دیدار با رئیس جدید سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد خواستار همکاری بیشتر بین سازمان صنعت و معدن و شرکت فولادآلیاژی شد و اظهار امیدواری کرد که با همکاری و همراهی این سازمان شاهد اتفاقات خوبی در صنعت استان باشیم. علیرضا چایچی در این دیدار به جایگاه

دیدار مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران با رئیس سازمان صمت استان یزد

مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران در دیدار با رئیس جدید سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد خواستار همکاری بیشتر بین سازمان صنعت و معدن و شرکت فولادآلیاژی شد و اظهار امیدواری کرد که با همکاری و همراهی این سازمان شاهد اتفاقات خوبی در صنعت استان باشیم.

علیرضا چایچی در این دیدار به جایگاه خاص شرکت فولاد آلیاژی در کشور و خاورمیانه اشاره کرد و از پیشرفت طرح یزد یک گفت: پروژه یزد یک نزدیک به ۱۲ سال روی زمین مانده بود اما با همکاری و با تکیه بر دانش متخصین بومی در این ۱۷ ماه نزدیک به ۳۲ درصد پیشرفت کار داشته و در حال حاضر ۹۰ درصد این پروژه اجرا شده است.
مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی با بیان این موضوع که تلاش متخصصین بر روی این موضوع است که تا پایان سال اولین قوس در این پروژه به بهره‌برداری برسد، ادامه داد: امیدواریم که تا پایان سال نیز اولین ذوب را هم تولید کنیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : ۰ در انتظار بررسی : ۰ انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.