مسیر ورودی شهرک پاس فرهنگیان ساماندهی شد
معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲ گفت: به منظور ساماندهی ترافیکی مسیر ورودی شهرک پاس فرهنگیان، رفیوژ میانی احداث شد. به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، محمد حسین کریمی معاون حمل و نقل ترافیک منطقه گفت: با هدف افزایش ایمنی، کاهش تصادفات و ساماندهی ترافیکی مسیر ورودی به شهرک پاس فرهنگیان ،
معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲ گفت: به منظور ساماندهی ترافیکی مسیر ورودی شهرک پاس فرهنگیان، رفیوژ میانی احداث شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، محمد حسین کریمی معاون حمل و نقل ترافیک منطقه گفت: با هدف افزایش ایمنی، کاهش تصادفات و ساماندهی ترافیکی مسیر ورودی به شهرک پاس فرهنگیان ، طرح احداث رفیوژ میانی اجرا شد.
وی افزود: شهرک فرهنگیان به لحاظ همجواری با جایگاه عرضه سوخت گلابتون و همچنین شهرک آزمایش و بوستان پردیسان با مشکلات ترافیکی مواجه بود و پس از مطالعات کارشناسی ،طرح ساماندهی ترافیکی و ایمن سازی این محل در دستور کار قرار گرفت.
کریمی افزود: با احداث رفیوژ میانی به طول ۱۰۰ متر مسیر ورودی و خروجی شهرک پاس فرهنگیان ساماندهی شد.
معاون شهردار منطقه در ادامه به اصلاح مسیر ورودی به شهرک از سمت جایگاه سوخت گلابتون اشاره کرد وگفت: با اجرای لچکی و احداث قوس مناسب در قالب رفیوژ میانی ،ضمن اینکه مسیر خودروها با خیابان پاس هم جهت می شود ، سرعت ورودی به خیابان پاس کنترل و از حوادث ترافیکی پیشگیری می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : ۰ در انتظار بررسی : ۰ انتشار یافته : ۰