تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
کد خبر : ۳۳۵۵۶

بوستان‌های منطقه۲ برای کودکان ایمن شد

  معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ گفت: با تجهیز و ایمن سازی زمین بازی بوستان ها، این فضا‌ها برای کودکان آماده شد. به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، علی اصغر طاهری گفت: در راستای اقدامات اجرایی پروژه‌های توسعه محله‌ای در قالب طرح من شهردارم و با هدف ایجاد فضای دلنشین و

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ گفت: با تجهیز و ایمن سازی زمین بازی بوستان ها، این فضا‌ها برای کودکان آماده شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، علی اصغر طاهری گفت: در راستای اقدامات اجرایی پروژه‌های توسعه محله‌ای در قالب طرح من شهردارم و با هدف ایجاد فضای دلنشین و امن بازی برای کودکان و شهروندان ، از ابتدای سالجاری ۱۶ بوستان به زمین بازی ایمن و استاندارد تجهیز شد.
وی با اشاره به تکمیل عملیات نصب ۴ مجموعه وسایل بازی پلی اتیلن و کف پوش زمین بازی در بوستان‌های خسرو،نسرن،نسیم، تندرستی ،ارمکان ، ارمغان و….. گفت: این طرح با هدف بالا بردن سطح رفاه شهروندان و ایجاد حس نشاط در کودکان و خانواده ها، اجرایی شد.
وی افزود: مدیریت شهری منطقه باهدف ایجاد محیط‌های مفرح خانوادگی و ایمن برای استفاده شهروندان از امکانات و تفریح‌های سالم ، ایمن سازی تمامی فضا‌های بازی کودکان را در دستور کار قرار داد.
طاهری با اشاره به نقش بازی در رشد ذهنی و جسمی کودکان گفت: در همین راستا مدیریت شهری تلاش دارد تا با نصب کفپوش‌های جدید شرایط ایمن تری را برای بازی کودکان فراهم کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : ۰ در انتظار بررسی : ۰ انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.