طی ۶ ماهه سال جاری ، سود عملیاتی شرکت فزر ۳۶ میلیارد بوده است
مسعود روح الله ، کارشناس خدمات مالی از شرکت مشاور سرمایهگذاری فاینتک گفت :به جز دو شرکتی که تحت مالکیت فزر است، سه پروژه برای این مجموعه تعریف شده که شامل پروژه هیپ لچینگ، پروژه استخراج و فرآوری تراورتن و پروژه استخراج و فرآوری روی داغ عالی است. در دو سال اول فعالیت شرکت فرض
مسعود روح الله ، کارشناس خدمات مالی از شرکت مشاور سرمایهگذاری فاینتک گفت :به جز دو شرکتی که تحت مالکیت فزر است، سه پروژه برای این مجموعه تعریف شده که شامل پروژه هیپ لچینگ، پروژه استخراج و فرآوری تراورتن و پروژه استخراج و فرآوری روی داغ عالی است.
در دو سال اول فعالیت شرکت فرض شده ظرفیت تولید کمتر از ۱۰۰ درصد است و طبق برآورد محصول نهایی شرکت ۳۰۹ کیلیوگرم طلا در ظرفیت کامل خواهد بود.
نرخ اونس طلا و نرخ تسعیر ارز مهمترین فاکتورهای کلیدی برای ارزش گذاری این مجموعه بوده است. ارزش گذاری بر مبنای بدبینامه در نظر گرفته شده و با کمترین نرخ رشد ۲۰ ساله اونس جهانی بوده است. این در حالی است که میتوان نرخ رشد بسیار خوبی را برای شرکت در نظر گرفت.
مفروضات ارزش گذاری نرخ تورم، نرخ رشد دلار، قیمت دلار، نرخ اونس طلا، نرخ اونس نقره و حقوقی دولتی از شمش تولیدی است.
طی ۶ ماهه سال جاری ، سود عملیاتی شرکت فزر ۳۶ میلیارد و سود خالص ۳۸ میلیارد تومان بوده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : ۰ در انتظار بررسی : ۰ انتشار یافته : ۰