از سوی رئیس کل بیمه مرکزی:اعضای ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در صنعت بیمه معرفی شدند
در راستای اجرای فرمان هشت مادهای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) در مبارزه با مفاسد اقتصادی و ارتقای سلامت اداری در دهم اردیبهشت ۱۳۸۰ و همچنین رویکردهای رئیسجمهور محترم برای مبارزه عملی با فساد، “ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در صنعت بیمه” تشکیل شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مهندس مجید بهزادپور رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی صنعت بیمه، طی احکامی پرویز خوشکلام خسروشاهی -قائم مقام رئیس کل را به عنوان نائب رئیس، علی اکبر ترکاشوند -مدیرکل دفتر مرکزی حراست به عنوان دبیر و مفید امینی –معاون نظارت، محمدحسین فلاحتکار –مدیرکل حوزه ریاست، کاظم فیروزپوری –مدیرکل بازرسی، حسابرسی داخلی و مبارزه با پولشویی، سیدجواد میرقاسمی –مدیرکل دفتر حقوقی و مصطفی زندی –مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل را به عنوان اعضای ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی صنعت بیمه منصوب کرد.
مهندس بهزادپور در این احکام ابراز امیدواری کرد تا با بهرهگیری از توانمندیها و ظرفیتهای موجود در صنعت بیمه کشور و تعامل با سایر نهادهای ذیربط، اهداف تعیین شده توسط این ستاد محقق شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : ۰ در انتظار بررسی : ۰ انتشار یافته : ۰